Ανακοινώσεις

ΔΩΡΕΑ κας ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΕΥΠΑΛΙΟΥ

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων/ουσών Εκπαιδευτικών και οι μαθητές/τριες του Γενικού Λυκείου Ευπαλίου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην οικογένεια της κ. Ελένης Πετρίδου για το χρηματικό ποσό που προσέφερε και φέτος στους αριστεύσαντες/σασες μαθητές/τριες του Γενικού Λυκείου Ευπαλίου στη μνήμη των γονέων της Θεμιστοκλή και Σωτηρίας Πετρίδου, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο από το 2012 οπότε απεβίωσε η μητέρα της.

Ειδικότερα, η Κα Πετρίδου και τα παιδιά της Αλκηστις Σκαλκίδου, Ηλίας Σκαλκίδης, Φώτης Παπαδόπουλος και Εύη Γκόλια, προσέφεραν το ποσό των επτακοσίων (700) ευρώ, ενώ οι εγγονές της Ελένη-Ερατώ, Μυρσίνη-Μάγια, Σοφία-Αγγελική και Λένια το συμβολικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ στη μνήμη των προγόνων τους. Επιπροσθέτως στο προαναφερθέν ποσό προστίθεται το ποσό των διακοσίων (200) ευρώ που είχε κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της σχολικής επιτροπής στις 07/12/2022 εις μνήμην Αλεξάνδρου Παπαγεωργίου και δεν είχε προλάβει να συμπεριληφθεί στην περσινή διαδικασία της δωρεάς για το έτος 2022. Το συνολικό ποσό των εννιακοσίων πενήντα (950) ευρώ μοιράστηκαν οι αριστούχοι μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων του σχολείου μας.

Βραβεύονται οι μαθητές/τριες Κολοβελόνη Κωνσταντίνα του Παναγιώτη, Ανθής Ιωάννης του Ιωάννου, Μπάντζιου Μαρία του Χρήστου και Ζωητού Χαραλαμπία του Δημητρίου που αρίστευσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά (2022-23) και φοιτούν φέτος στη Β΄ και Γ΄ τάξη του Λυκείου μας.

Ανταποκρίνεται έτσι η κα Πετρίδου στην ανεκπλήρωτη επιθυμία των γονιών της, να ολοκληρώσουν το δευτεροβάθμιο κύκλο σπουδών στις δύσκολες εποχές που έζησαν τα μαθητικά τους χρόνια και τιμά έτσι τη μνήμη τους. Η πρωτοβουλία της Κας Πετρίδου επιβραβεύει τους/τις επιμελείς μαθητές/τριες και ενισχύει το πνεύμα της άμιλλας και την αξία της αριστείας.